Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΔΕΗ: Ερωτήσεις και απαντήσεις για την έκπτωση 15% στα τιμολόγιά της

Διευκρινίσεις και λεπτομέρειες για τον τρόπο εφαρμογής της έκπτωσης 15 % στα τιμολόγια του ρεύματος, που ισχύει από σήμερα 1η Ιουλίου, δίνει η ΔΕΗ.
Μεταξύ άλλων προκύπτει ότι η έκπτωση θα εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό (και όχι στον πρώτο που θα εκδοθεί μετά την 1η Ιουλίου), εφόσον βέβαια αυτός πληρωθεί εμπρόθεσμα ή ενταχθεί σε ρύθμιση. Για παράδειγμα, αν ένας καταναλωτής λάβει εκκαθαριστικό λογαριασμό στις 20 Ιουλίου, αυτός δεν θα περιλαμβάνει την έκπτωση: θα πρέπει αυτός ο λογαριασμός να εξοφληθεί εμπρόθεσμα ούτως ώστε η έκπτωση 15% να εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό.
Δεδομένου ότι οι λογαριασμοί για τους οικιακούς πελάτες εκδίδονται ανά δίμηνο, η έκπτωση θα φανεί στους λογαριασμούς που θα εκδίδονται από 1ης Σεπτεμβρίου.
Προκύπτει επίσης ότι η διαδικασία εφαρμογής της έκπτωσης είναι αυτοματοποιημένη, δεν χρειάζεται δηλαδή να γίνει καμία ενέργεια από την πλευρά των καταναλωτών, ενώ παρέχονται πρόσθετες πληροφορίες για όσους είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό ή άλλα ειδικά τιμολόγια.
Αναλυτικά οι διευκρινίσεις που παρέχει η ΔΕΗ σε μορφή ερωταπαντήσεων:................. Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται