Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Φόροι 1,8 δισ. ευρώ σε ΙΧ, αλκοόλ, τσιγάρα, καύσιμα, κινητά και συναλλαγές

Αύξηση έμμεσων φόρων σε καύσιμα, τσιγάρα, αλκοόλ, κινητά τηλέφωνα, στις τραπεζικές συναλλαγές και τα ΙΧ, θα προτείνει σήμερα το υπουργείο Οικονομικών στο κουαρτέτο των δανειστών για να κλείσει και τα τελευταία 1,8 δισ ευρώ που θα μειώσουν το δημοσιονομικό κενό μέχρι και το 2018.
Σήμερα αναμένεται να μην γίνουν συναντήσεις με τους δανειστές. Η δραστηριότητα θα περιοριστεί στην τεχνική επεξεργασία των νέων αλλαγών στο ασφαλιστικό και την αποστολή του πακέτου των μέτρων για τους έμμεσους φόρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη νέα αυτή δέσμη μέτρων θα περιλαμβάνονται βασικές και εναλλακτικές προτάσεις, ώστε ο διάλογος μέχρι και την οριστικοποίηση του τρίτου κύματος (μετά το ασφαλιστικό και το φορολογικό που είναι πιο προχωρημένα) να είναι ο ελάχιστος δυνατός.
Στις πιο βέβαιες από τις προτάσεις είναι το πακέτο της επιβάρυνσης που θα επιβληθεί στα αυτοκίνητα και αναλύεται ως εξής:
Στην αλλαγή του τρόπου προσδιορισμού, στα τέλη κυκλοφορίας όπου εξετάζεται η αλλαγή των................ Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται