Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Συγκέντρωση με Προέδρους Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιαν 2015 στα γραφεία της Ε.Α.Α.Σ. στην Αθήνα,  η πρώτη από τις συγκεντρώσεις του Δ.Σ. της Ένωσης με Προέδρους Παραρτημάτων, σύμφωνα με τον ορισθέντα προγραμματισμό αυτών.
Στη συγκέντρωση που έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας, ενημερώσεως και ρύθμισης λειτουργικών θεμάτων, συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ. Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής (Γραφείου), Αργολίδος, Αρκαδίας, Αχαΐας, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Ηλείας, Ηρακλείου, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λέσβου, Μεσσηνίας, Λαμίας, Ρεθύμνου, Σπάρτης (υπό ίδρυση), Φθιώτιδας και Χανίων.  
Μετά την υποδοχή και τη διευθέτηση των καλεσμένων, έγινε έναρξη της συγκέντρωσης με χαιρετισμό και καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. Υπτγο ε.α. Ευάγγελο Δανιά.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Αντγος ε.α. Κων/νος Σκαρμαλιωράκης ανάγνωσε το περίγραμμα της συγκέντρωσης που περιελάμβανε:
  • Υπενθύμιση Στόχων-Θέσεων της Ε.Α.Α.Σ., Ομάδων Εργασίας και τα οικονομικά θέματα της Ένωσης, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.
  • Ενημέρωση τρέχουσας επικαιρότητας, από τον Πρόεδρο.
  • Εσωτερική δραστηριότατα και πεπραγμένα Ε.Α.Α.Σ. από το Μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Ανχη ε.α. Παντελή Κράγκαρη.
  • Θέματα Παραρτημάτων-Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.
  • Θέματα ΝΙΜΤΣ και αποφάσεις ΣτΕ – Ελεγκτικού Συνεδρίου από τον Πρόεδρο.
  • Θέματα ΜΤΣ και νέου μισθολογίου από το Μέλος του Δ.Σ. Οικονομικό, Υπτγο ε.α. Απόστολο Παπαδόπουλο.
  • Θέματα ΕΚΟΕΜΣ από τον Αντιπρόεδρο, Υπτγο ε.α. Βασίλειο Ροζή.
  • Θέματα ΛΑΕΔ από το Μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνο Παραρτημάτων, Ταξχο ε.α. Δημήτριο Χατσίκα.
Κατόπιν δόθηκε ο λόγος κατά σειρά σε όλους τους Προέδρους, ακολούθησε ανοικτή συζήτηση κατευθυνόμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και επιδόθηκαν από Παραρτήματα γραπτές εισηγήσεις –προτάσεις.
Τέλος έγινε το κλείσιμο εκδήλωσης από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ.
Η συγκέντρωση ήταν άκρως εποικοδομητική ενώ θα ακολουθήσει η επόμενη με τους Προέδρους των υπολοίπων Παραρτημάτων στις 5 Φεβ 2015 στη Θεσσαλονίκη.
 
 Για φωτογραφίες πατήστε εδώ
 
Εκ του Γραφείου Τύπου της Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται